Հայտարարությունների ապաակտիվացում
Օգտվելով այս հնարավորությունից դուք կարող եք ժամանակավորապես դադարեցնել հայտարարության հրապարակումը՝ առանց այն ամբողջովին հեռացնելու:
Հայտարարության ապաակտիվացումը կպահպանի հայտարարությունը ձեր էջում, սակայն այն անհասանելի կդառնա այլ օգտատերերին և չի արտաբերվի որոնմնան արդյունքում:
Սակայն հայտարարությունը չի հեռացվի և կրկին կարող է ակտիվացվել: Հայտարարության ապաակտիվացումը չի դադարեցնում կամ չեղարկում որևէ ակտիվ վճարովի ծառայություն կամ ավտո-թարմացում: Ծառայությունները կշարունակվեն ըստ ժամանակացույցի:
Հայտարարության ժամկետի ավարտից հետո ակտիվ հայտարարություններն ինքնաբերաբար կտեղափոխվեն «Ոչ ակտիվ» ներդիր: Ոչ ակտիվ հայտարարությունները 6 ամսից հետո ինքնաբերաբար կհեռացվեն կայքից, եթե մինչ այդ դուք կրկին չակտիվացնեք կամ չվերահրապարակեք նրանց:

Հայտարարությունը ապաակտիվացնելու համար, անհրաժեշտ է անձնական էջում սեղմել «Ապաակտիվացնել» կոճակը: Հաստատելուց հետո Ձեր հայտարարությունը կտեղափոխվի «Ոչ ակտիվ» ներդիր և չի ցուցադրվի կայքում: Դուք կարող եք ընդմիշտ հեռացնել հայտարարությունը «Ոչ ակտիվ»
ներդիրից կամ կրկին ակտիվացնել կամ վերահրապարակել այն, եթե տվյալ հայտարարությունը դեռևս ակտուալ է:

Հայտարարությունը կրկին ակտիվացնելու համար անհրաժեշտ է «Ոչ ակտիվ» ներդիրում սեղմել «Ակտիվացնել» կոճակը: Հաստատումից հետո հայտարարությունը կրկին հասանելի կդառնա կայքում և կարտաբերվի որոնման արդյունքում:


